Nieuwe details Kingdom Come: Deliverance-DLC

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Nieuwe details Kingdom Come: Deliverance-DLC

Eerder werd bekendgemaakt dat Kingdom Come: Deliverance in februari 2019 een derde DLC krijgt. Deze heet Band of Bastards en is nu ook officieel voorzien van een exacte releasedatum. Aansluitend op deze aankondiging heeft men ook een nieuwe trailer vrijgegeven. 

In de nieuwe DLC moet Henry het opnemen tegen een nieuw bedreiging. Criminele plunderaars veroorzaken een heleboel problemen in de regio en sinds de oorlog slaagt niemand er meer in om de wegen veilig te houden. Daarom besluit Sir Radzig Kobyla een groep huurlingen te betalen om af te rekenen met het probleem. Henry wacht de moeilijke taak om deze groep, die bestaat uit ex-criminelen, door het gebied heen te gidsen.

Band of Bastards verschijnt op 5 februari en is het derde deel van de reeds aangekondigde DLC-plannen voor Kingdom Come: Deliverance. Het laatste deel verschijnt nog dit jaar en is getiteld: “A Woman’s Lot”.

Naast deze betaalde DLC’s kunnen spelers ook uitkijken naar enkele gratis updates. Zo beloofde de studio de game dit jaar te voorzien van mod-ondersteuning.