Nieuwe details King of Fighters XIV bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe details King of Fighters XIV bekendgemaakt

Een paar maanden geleden werd bekend dat King of Fighters XIV in de maak is. Nu heeft SNK Playmore details gegeven wat we zoal in de game kunnen verwachten, zoals verschillende modes en fighters.

Een van de langstlopende series in het fighting genre is toe aan het veertiende deel. King of Fighters XIV was een paar maanden geleden aangekondigd (samen met een aankondigingstrailer), maar meer dan dat was er niet bekend. SNK Playmore heeft door middel van een nieuwe trailer een aantal details vrijgegeven die meer vertellen over wat we van de aankomende vechtgame kunnen verwachten.

King of Fighters XIV zal vijftig speelbare personages bevatten. Het gros van dat aantal zullen terugkerende personages zijn, maar er zullen ook een aantal nieuwe fighters hun opwachting maken. Die zullen te maken hebben met het nieuwe verhaal wat in King of Fighters XIV van start gaat.

Een van de kenmerken van de serie, het drie versus drie systeem, zal ook dit keer niet ontbreken. Via online-play is het zelfs mogelijk om deze mode met z’n zessen te spelen, ieder één personage, verdeeld over twee teams. In de trailer kunnen we ook de terugkeer van een aantal oude bekenden zien. Waar Kyo en Iori in de vorige trailer al onthuld waren, zijn in de nieuwe trailer ook Leona, Chang, Kula, Andy, Ralf en nog een aantal oudgedienden te zien.

King of Fighters XIV