Nieuwe content voor Mario + Rabbids nu beschikbaar

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nieuwe content voor Mario + Rabbids nu beschikbaar

Mario + Rabbids: Kingdom Battle is nu een kleine twee maanden uit en hoewel de game zeker niet makkelijk is, waren sommigen op zoek naar die extra uitdaging. Anderen hoopten de game met hun beste vriend of vriendin te kunnen spelen. Voor al deze mensen worden hun dromen werkelijkheid.

Vanaf afgelopen maandag is het nieuwe DLC-pakket voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle beschikbaar. Zoals de naam al verklapt, draait het ultra-uitdagingen pakket volledig om nieuwe uitdagingen. Het pakket verspreid acht missies over de geheime hoofdstukken in de verschillende werelden. Deze zouden stuk voor stuk erg pittig moeten zijn.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om met een vriend of vriendin te spelen via de co-op campagne. Deze campagne bestaat uit vijf nieuwe maps. Hierin gaan jullie samen de strijd aan tegen Chain Chomps, Boos en pyroclasts. Het DLC-pakket kost €6,99, maar hij is gratis voor gamers met een season pass.

Na dit DLC-pakket komt er in 2018 nog een derde pakket. De inhoud van dit pakket is nog niet bekend. Wel is bekend dat dit tevens ook het laatste pakket wordt.