Nieuwe content voor Lawbreakers op komst

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Nieuwe content voor Lawbreakers op komst

Iets minder dan een maand geleden verscheen Lawbreakers, de nieuwe multiplayer-shooter van game-legende Cliff Bleszinski. Via Twitter is aangekondigd dat spelers van de game de komende tijd een flinke hoeveelheid gratis content kunnen verwachten. Voor het eind van 2017 komen er onder meer twee nieuwe maps en een nieuwe klasse naar de shooter.

Het nieuws over de nieuwe content is bekendgemaakt via het officiële Twitterkanaal van de game. De afbeelding bij de tweet toont een preview van het stappenplan voor de nieuwe content die de komende maanden uitgegeven zal worden.

Op de preview is te zien dat er eerst twee nieuwe maps zullen verschijnen, Namsan en Gateway. Vervolgens kunnen we met Skirmishes en Boss Leagues een nieuwe feature en ranked mode verwachten. Ten slotte zullen er ook nog een nieuwe klasse en een rapid fire upgrade verschijnen. Al deze updates zijn volledig gratis voor bezitters van de game.

Lawbreakers verscheen op 8 augustus voor de pc en PlayStation 4. Het is de eerste game van ontwikkelaar Boss Key Productions, een studio die is opgericht door Cliff Bleszinski en Arjan Brussee. Lawbreakers is een multiplayer shooter die draait om het breken van de regels van de zwaartekracht.