Nieuwe content voor de console versie van The Sims 4

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe content voor de console versie van The Sims 4

Naast het feit dat The Sims 4 een console versie krijgt en op 17 november uitkomt, kunnen fans ook gelijk aan de slag met nieuwe content. Op de release dag zijn er namelijk een viertal uitbreidingspakketten aan te schaffen. 

Dat de fans hiermee blij zijn, is zeker te begrijpen, gezien ze al vragen voor extra content sinds de bekendmaking van de console versie. De vier uitbreidingen zijn allemaal los aan te schaffen. Het gaat hier om Perfecte Patio Accessoires, Vintage Glamour Accessoires, Vampieren en Stedelijk Leven.

In Perfecte Patio Accessoires worden er een tal van objecten toegevoegd waarmee je je terras kunt bijwerken. Bijvoorbeeld een barbecue, bubbelbad of nieuwe stijlvolle meubels voor bij het zwembad. De Vintage Glamour uitbreiding richt zich op de klassiekere objecten. Een kaptafel, 16-eeuwse Monte Vista Globebar en een gouden giraffelamp zijn enkele voorwerpen die te koop zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om een butler aan te nemen die het vuile werk voor je opknapt.

In Vampieren worden vooral de bovennatuurlijke krachten aangesproken. Sims kunnen veranderen in vampieren, onsterfelijk worden en naar Forgotten Hollow gaan waar het langer nacht is. Buiten deze mogelijkheden zijn er ook weer tal van outfits te vinden.

In de laatste uitbreiding, Stedelijk Leven, kunnen je Sims naar San Myshuno verhuizen. Hier kun je vanuit je appartement of penthouse festivals bezoeken of aan andere stedelijke activiteiten deelnemen.

De uitbreidingen kun je los aanschaffen of als bundel. De Sims 4 wordt net als de uitbreidingen op 17 november uitgebracht.