Nieuwe castleden voor serie rondom Star Trek-personage Picard

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe castleden voor serie rondom Star Trek-personage Picard

De nieuwe serie rond Star Trek-personage Jean-Luc Picard waar CBS All Access momenteel aan werkt, heeft nieuwe castleden toegevoegd. TVLine meldt dat het om twee actrices gaat die als regulars in de serie te zien zullen zijn. De namen van de personages die ze zullen gaan vertolken, zijn echter nog niet bekend. 

De nieuwe Star Trek-serie rondom het inmiddels legendarische personage Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) is gehuld in mysterie. Toch wordt er nu een klein tipje van de sluier opgelicht door het bekendmaken van twee nieuwe castleden. Santiago Cabrera (The Musketeers en Merlin) en Michelle Hurd (Lethal Weapon-serie) worden als regulars aan de show toegevoegd.

Het duo is regelmatig in de serie te zien en de twee worden naar alle waarschijnlijkheid de sidekicks van Picard. Verder is er nog weinig bekend over de serie. Wel weten we dat de serie draait om een nieuw hoofdstuk in het leven van Picard. Deze gaat volgens de geruchten een missie ondernemen om Romulus te vernietigen. Ook zou hij op zoek zijn naar een buitenaards object.