Nieuwe Black Ops III teaser onthult setting

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe Black Ops III teaser onthult setting

Het is nog even wachten tot Activision meer details gaat geven omtrent de aanstaande Call of Duty-game, maar om de fans vast een beetje warm te laten lopen licht men vast een tipje van de sluier op met de nieuwe Black Ops III Embers teaser.

Na het bekijken van de teaser mag één ding duidelijk zijn: de game zal in de toekomst afspelen, in het jaar 2065 als we de teaser mogen geloven. Ook lijkt alles er op te wijzen dat een combinatie van het menselijk lichaam en technologie een grote rol zal gaan spelen in Black Ops III. Het is eigenlijk al af te leiden aan het intro, waarin men het volgende zegt:

Mankind’s greatest mistake will be its inability to control the technology it has created.

Ondanks het feit dat we nog absoluut geen in-game beelden hebben mogen aanschouwen lijkt het erop dat men al wel hints geeft over de features die in Black Ops III hun opwachting zouden kunnen maken. Zo krijgen we beelden te zien van DNA upgrading, oogimplantaten, hersen-naar-hersen connecties en cybernetische ledematen. In de video wordt voorspeld hoe deze cybernetische vooruitgangen de mens zullen veranderen, niet alleen in gezondheid maar ook in functionaliteit. Zo zou het mensen letterlijk in wapens kunnen veranderen.

Meer informatie over Black Ops III zal aanstaande zondag worden onthuld. Uiteraard houden wij je daarvan op de hoogte.