Nieuwe bèta Final Fantasy XV Comrades volgende week

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Nieuwe bèta Final Fantasy XV Comrades volgende week

Van 5 tot en met 8 augustus kunnen mensen die de Final Fantasy XV Season Pass of de Final Fantasy XV Digital Premium Edition gekocht hebben, deelnemen aan de gesloten bèta voor het aankomende uitbreidingspakket genaamd Comrades. Het lijkt er echter op dat dit niet zo soepel verloopt als verwacht.

Met deze nieuwe uitbreiding wou Square Enix voor een multiplayer-ervaring zorgen in de immense wereld van Final Fantasy XV. Helaas ging dit niet helemaal als gehoopt. Problemen met matchmaking zorgen er blijkbaar voor dat het erg moeilijk is om met andere spelers aan de slag te kunnen gaan. Op de Twitterpagina geeft het bedrijf aan dat in ieder geval de character customisation het doet. Dat was het dan eigenlijk ook wel.

Hierom is Square Enix van plan om van 11 tot en met 13 augustus opnieuw een test uit te voeren. De ontwikkelaar hoopt dan genoeg tijd te hebben gehad om wat problemen te verhelpen voordat deze tweede ronde van start gaat. Zo wil Square Enix voor een betere ervaring tijdens het spelen van de bèta zorgen.

Wanneer dit uitbreidingspakket wel werkt, moet het spelers de mogelijkheid geven om hun eigen personages te creëren. Samen met maximaal drie anderen mogen ze de wereld intrekken en missies voltooien. Ook voegt Square Enix met Comrades meerdere nieuwe wapens en dergelijke toe aan de game. De releasedatum voor de uitbreiding is momenteel nog onbekend.