Nieuwe beelden van Zelda: Breath of the Wild

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe beelden van Zelda: Breath of the Wild

Het is nog heel even wachten tot de release van de nieuwste Zelda-game en ontwikkelaar Nintendo maakt dit steeds moeilijker. Zo maakte het bedrijf gisteren bekend dat er DLC voor Zelda gaat verschijnen en ging er vandaag een nieuwe trailer live. Die toont enkele actiebeelden en de prachtige omgevingen waarin je je bevindt.

Eerder liet Nintendo in de Switch’s Super Bowl LI-adverentie al beelden uit de game zien en daar voegden ze vandaag nog dertig secondes aan toe. In de Japanse TV-trailer worden flink wat actie-momenten uit de game getoond. Zo zien we Link onder andere met een zandmonster vechten, een aanval van een reusachtig monster ontwijken en een vuurspuwende vijand te lijf gaan. Naast deze vijanden krijgen we nieuwe beelden van de spelwereld te zien waarin Link op zijn paard over een strand galoppeert terwijl de zon ondergaat. Dit alles onder een prachtige nieuwe soundtrack.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild komt uit op 3 maart voor de Nintendo Switch en Wii U. De seizoen-pas van de game gaat 19,99 euro kosten en geeft je toegang tot twee uitbreidingen die later in het jaar worden uitgegeven.