Nieuwe beelden van Kingdom Hearts 3 uitgebracht

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe beelden van Kingdom Hearts 3 uitgebracht

Square Enix heeft vandaag meer beelden rondom de gameplay in Kingdom Hearts 3 uitgebracht. Hierin zien we onder andere Sora vechten in de Toy Story-wereld en vecht hij met een titaan. 

In de eerste video zien we Sora gebruik maken van verschillende aanvallen uit verschillende werelden. Zo zien we de twee jojo’s uit de Monster Inc.-wereld en kunnen deze jojo’s transformeren in vele andere voorwerpen. Ook zijn er een aantal aanvallen gebaseerd op beroemde Disney World-attracties.

In de tweede video is te zien hoe Sora het opneemt tegen de Mountain King. Deze titaan uit de Hercules-wereld gooit rotsen naar beneden terwijl jij als speler deze moet ontwijken. Ook zien we hem knokken tegen deze rotsachtige gigant. Qua gevechten heeft Square Enix de gameplay flink uitgebreid nu Sora ook via muren omhoog kan rennen.

Gedurende de livestream op de Xbox One-console werd al gauw duidelijk dat er een aantal technische problemen waren. Zo waren de stemmen van de personages niet hoorbaar. Een marketing manager bij Square Enix lichtte later toe dat de cutscenes daadwerkelijk zijn ingesproken en dat fans zich geen zorgen hoeven te maken.