Nieuwe beelden van game Friday the 13th

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe beelden van game Friday the 13th

Er zijn nieuwe beelden naar buiten gekomen van de op de film geïnspireerde game Friday the 13th: The Game. De beelden zijn niet voor mensen met een zwakke maag, aangezien het vrij gewelddadige en bloederige beelden zijn.

Ontwikkelaar Gun Media heeft een nieuwe trailer het wereldwijde web opgeslingerd van Friday the 13th: The Game, waaraan zij werken. Friday the 13th: The Game is een survival-horrorgame die geïnspireerd is op de gelijknamige film.

De game beschikt enkel over een multiplayer-modus waarin er met acht spelers kan worden gespeeld. Een van deze acht spelers kruipt in de huid van Jason Voorhees en probeert de overige spelers te vermoorden. Jason heeft speciale capaciteiten, waaronder een verhoogd gehoor- en gezichtsvermogen. Ook kan hij zichzelf teleporteren. Het is aan de overige zeven spelers de taak om het kamp te ontvluchten, of de beul Jason Voorhees uit te schakelen.

Friday the 13th: The Game heeft nog geen releasedatum. Wel heeft de ontwikkelaar aangegeven de game dit jaar nog uit te willen brengen.