Nieuwe beelden singleplayermodus Star Wars Battlefront 2

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Nieuwe beelden singleplayermodus Star Wars Battlefront 2

De afgelopen tijd hebben we al veel gezien van de multiplayer van Star Wars Battlefront 2. Rond de singleplayer bleef het echter nog wat stil. Daar is verandering in gekomen, want EA heeft vandaag een uitgebreide trailer van de singleplayercampagne van Star Wars Battlefront 2 online gezet.

In de trailer zien we Iden Versio, commandant van de Galactic Empire en hoofdpersoon van de campagne. Het verhaal van de singleplayer van Star Wars Battlefront 2 begint meteen na het einde van Star Wars Episode 6: Return of the Jedi. Versio is de leider van de Inferno Squad. Ze is op Endor wanneer de tweede Death Star explodeert en de Emperor overlijdt. Het verhaal gaat over hoe The Empire zich herpakt en terugvecht na deze nederlaag.

Na kritiek op het ontbreken van een singleplayer in de eerste Star Wars Battlefront, maakt deze modus in het tweede deel zijn opwachting. Waar de multiplayer van Battlefront 2 net als bij het eerste deel door Dice ontwikkeld wordt, is EA Motive Studios voornamelijk verantwoordelijk voor de singleplayer van de game. Star Wars Battlefront 2 verschijnt op 17 november en zal beschikbaar zijn voor pc, PlayStation 4, Xbox One.