Nieuwe beelden Pokémon GO-bèta duiken op

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe beelden Pokémon GO-bèta duiken op

Een Australische gamer met toegang tot de bèta van de free-to-play mobile game Pokémon GO lijkt het niet langer meer voor zich te kunnen houden hoe de game eruit gaat zien en heeft besloten om bijna tien minuten aan beeldmateriaal te uploaden. In de video wordt de nadruk gelegd op character creation en gameplay. Hoe lang de video nog te bekijken is, dat blijft de vraag.

Nu is het niet de eerste keer dat beeldmateriaal op het internet terecht is gekomen. Eerder deze week circuleerde er ook al een video van Pokémon GO op het web, al werd deze vrij vlot weer offline gehaald. De kans is groot dat dat met deze video ook het geval zal zijn. Mocht je dus willen zien wat je te wachten staat met Pokémon GO, dan zul je snel moeten worden.

Pokémon GO zal een free-to-play mobile game worden die grotendeels overeind gehouden zal worden door microtransacties. Een bèta van de game is inmiddels in volle gang, zij het in Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Later dit jaar zal de bèta waarschijnlijk ook naar andere landen komen. Als alles volgens planning verloopt, zal de game nog dit jaar lanceren.

Pokémon GO is de eerste Pokémon-game die juist stimuleert om weer buiten te gaan spelen, gezien het gebruikmaakt van diverse locaties in de buitenwereld, waar de speler dan ook zal moeten zoeken naar de Pokémon om deze te vangen.