Nieuwe Battlefield wellicht onthuld op 23 mei

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Nieuwe Battlefield wellicht onthuld op 23 mei

Ergens in oktober verschijnt er waarschijnlijk een nieuwe game in de Battlefield-reeks. Meer details waren er echter nog niet. Tot nu althans. Via een easter egg komen we namelijk te weten dat deze nieuwe game op 23 mei wordt onthuld.

Op de Fort de Vaux-map kunnen spelers boven een gesloten deur het woord “Isolement” zien staan. Wat er achter deze deur zit, was tot op heden een raadsel. Ik zeg was, omdat een patch is toegevoegd waardoor je het raadsel eindelijk kan oplossen. Wie op de map rondkijkt, zal enkele posters zien hangen met daarop een specifieke letter. Zodra je met de letters het woord “Isolement” vormt, zal de gesloten deur openen.

Eenmaal binnen vind je een doodlopende tunnel in de hoek van de kamer. Wanneer je verder kijkt, vind je een onafgewerkt schilderij van een paard. Aan de andere kant zie je een buizensysteem met enkele ventielen waaraan je kunt draaien. Spelers die aan de ventielen draaien, zullen in morse een code ontvangen. Als je deze code omzet in geschreven taal zul je een bepaalde link krijgen. Fans die naar deze link surfen zullen de woorden 23 mei te zien krijgen met daaronder: #battlefield.