Nieuw project Rockstar binnenkort onthuld

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuw project Rockstar binnenkort onthuld

Rockstar Games zal binnenkort een aantal “spannende” projecten onthullen. Dit bleek tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van moederbedrijf Take-Two Interactive. Daarnaast werden er cijfers rondom Grand Theft Auto V bekendgemaakt.

In het rapport geeft het moederbedrijf van Rockstar aan dat ze verwachten te groeien in het fiscale jaar 2018:

Wanneer we vooruitkijken verwachten we omzet- en inkomstengroei te zien in het fiscale jaar 2018, gebaseerd op ons robuuste ontwikkel plan dat ver voorbij het huidige fiscale jaar gaat. Rockstar is natuurlijk hard aan het werk met een aantal spannende toekomstige projecten die binnenkort onthuld zullen worden.

Meer details over de nieuwe projecten kregen we niet, maar de kans is groot dat deze tijdens de E3 volgende maand bekend worden gemaakt. Al langer gaan er geruchten dat het team werkt aan een vervolg op Red Dead Redemption.

Daarnaast werd in de presentatie bekendgemaakt dat Grand Theft Auto V wereldwijd in totaal 65 miljoen keer verscheept is. Sinds in het begin van februari bekend werd dat de game al 60 miljoen keer is verscheept werd, is de drie-jaar oude game de afgelopen drie maanden alsnog vijf miljoen keer verkocht. Het afgelopen jaar zou de game 13 miljoen keer verscheept zijn naar winkels over de hele wereld.