Nieuw Overwatch-event op komst, genaamd Year of the Rooster

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuw Overwatch-event op komst, genaamd Year of the Rooster

De ontwikkelaar van Overwatch, Blizzard, heeft een nieuwe teaser uitgebracht met inhoud over hun volgende event. De bijbehorende video maakt duidelijk dat dit event de naam Year of the Rooster draagt en op 24 januari van start gaat.

De geheimzinnige teaser geeft niet veel info, enkel dat het event de naam Year of the Rooster draagt en op 24 januari zal starten in Noord-Amerika en Europa. Op 25 januari is Australië aan de beurt. Het personage Mei is te zien in de teaser, maar wat de mogelijkheden zijn voor spelers tijdens het nieuwe event, wordt nog niet helemaal duidelijk.

Aan de beelden te zien, lijkt het event een Chinees nieuwjaarsthema te dragen. Een woordvoerder van ontwikkelaar Blizzard gaf aan dat dit event veel zal lijken op de vorige events, waaronder de gebeurtenissen rondom Halloween en Kerstmis. Blizzard heeft geen schema waarop alle toekomstige events worden aangegeven, maar hebben al wel bekendgemaakt dat er nog veel meer onderweg zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld geruchten dat we volgende maand kunnen rekenen op een speciaal Valentijnsdag-event.