Nieuw Ninja Gaiden-gerelateerd project in de maak

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuw Ninja Gaiden-gerelateerd project in de maak

Als we het Twitter-account van Keiji Yamagishi mogen geloven heeft Tecmo plannen om volgende maand een Ninja Gaiden-gerelateerd project te onthullen. Door de subtiele woordkeuze van de componist is nog niet duidelijk over wat voor project het gaat, al lijken veel mensen al een conclusie te trekken.

Keiji Yamagishi, die inmiddels een aardige reputatie heeft opgebouwd bij Tecmo door de muziek van onder andere Tecmo Bowl, Captain Tsubasa en Gitaroo Man te componeren, bracht het nog te onthullen project onder de aandacht door de volgende tweet op zijn account te plaatsen.

De tweet deed bij de fans van de serie meteen alle bellen rinkelen, die direct de conclusie trokken dat er een nieuwe Ninja Gaiden-game aan zit te komen. Helaas voor hen ontkrachtte Yamagishi dit al snel door middel van een toevoeging aan zijn originele tweet.

Wat voor project het wel is, zullen we dus volgende maand gaan horen, wanneer het officieel onthuld wordt. Intussen houdt Team Ninja, de ontwikkelstudio achter de Ninja Gaiden-games, zich bezig met de ontwikkeling van de PlayStation 4-game Nioh.