Nieuw karakter voor Injustice 2 onthuld

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuw karakter voor Injustice 2 onthuld

Injustice 2 heeft natuurlijk al flink wat vechters om elkaar te lijf te gaan. Toch worden er via de character packs regelmatig nieuwe karakters toegevoegd. Voor het inmiddels derde pakket is nu een nieuwe naam onthuld.

De nieuwe toevoeging in de NetherRealm is The Atom. De Atom die in het dagelijks leven Ryan Choi heet, heeft de mogelijkheid om met zijn Quantum shrinking technology en Subatomische krachten van zijn Quantum Biobelt zijn vijanden tot puin te meppen. In de vrijgegeven trailer zien we The Atom in actie en zien we vooral zijn krimp-vaardigheden.

Volgens ComicBook is de Atom in het derde karakterpakket van Injustice 2 beschikbaar. Dit pakket wordt in december uitgebracht. Vandaag is het tweede karakterpakket uitgebracht en kun je met Black Manta, Hellboy en Raiden aan de slag.

In Injustice 2 werken Batman en zijn bondgenoten samen om de uiteengevallen samenleving weer in ere te herstellen. In de tussentijd worden ze flink lastig gevallen door de aanhangers van Superman. Naast de klassieke helden en slechteriken is er deze keer ook gekozen voor wat kleinere karakters.

The Atom wordt verwacht in december.