NIEUW: Blijf altijd op de hoogte van het laatste Pixel Vault-nieuws via Push.co

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
NIEUW: Blijf altijd op de hoogte van het laatste Pixel Vault-nieuws via Push.co

Soms zijn er spontaan nieuwe technieken op de markt en dan kunnen we het niet weerstaan om daar even op in te haken. Zo kwamen we recent op de redactie Push.co tegen, een nieuw systeem dat het niet alleen voor ons makkelijker maakt om nieuwe mensen te bereiken, maar ook voor de lezer, jij dus, om altijd op de hoogte te blijven van al onze content.

Push.co is een dienst uit de stallen van de Amsterdamse techblog The Next Web. De dienst lost een heel simpel probleem op: mensen snel op de hoogte te brengen van belangrijk nieuws door middel van een push-notificatie op je smartphone zonder dat je voor iedere site een speciale app te hoeven hebben. Voor ons als kleine site zonder mobiele app dus de ideale manier om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent, zonder dat je specifiek naar onze content op zoek hoeft te gaan.

Het enige wat je moet doen om altijd op de hoogte te blijven is de app te downloaden en je te abonneren op onze berichten. De eerste stap is oersimpel en voor elke smartphone-gebruiker bijna een dagelijkse taak. Helaas zijn we momenteel nog wel beperkt tot iPhone-gebruikers, maar we verwachten dat het niet lang duurt voordat ook Android en Windows Phone-gebruikers van de app mogen genieten.

Wanneer je de app gedownload hebt en je jezelf hebt geregistreerd, abonneer je jezelf op Pixel Vault, met enkel de berichten die jij belangrijk vindt. Alleen het belangrijkste nieuws weten? Dan abonneer je jezelf op ons ‘Breaking News’-kanaal. Ben je meer fan van onze achtergrond-artikelen? Dan zijn de extensie- en commentaar-kanalen perfect voor jou. En wil je van alles op de hoogte blijven, dan abonneer je jezelf op al onze kanalen.

Op deze manier blijf je simpel en snel op de hoogte van al ons game nieuws, zonder dat je er ooit naar op zoek hoeft te gaan. Vragen of opmerkingen over Pixel Vault op Push.co? Stel ze dan hieronder of neem contact op met techniek@gamecensor.nl.

[button url=”https://itunes.apple.com/us/app/push.co/id632647221?ls=1&mt=8″ size=”medium” type=”square” icon=”cloud-download” target=”_blank”] Download Push.co [/button] [button url=”http://push.co/a/qxkCl2sdr” size=”medium” type=”square” icon=”bookmark” target=”_blank”] Abonneer jezelf [/button]