Next-gen versies GTA 5 krijgen een Day One-patch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Next-gen versies GTA 5 krijgen een Day One-patch

Met de release van Grand Theft Auto V voor de deur is Rockstar Games hard bezig om de launch zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met het oog daarop heeft de uitgever dan ook aangegeven dat de game bij launch een update zal krijgen om de “laatste tweaks en optimalisatie fixes” toe te passen.

Nadat GTA 5 op de huidige generatie consoles werd uitgebracht, bleek dat de game vooral online wereldwijd behoorlijke problemen vertoonde. Rockstar heeft zelf te kennen gegeven geen garantie te kunnen geven dat de launch voor GTA Online op de next-gen geheel vlekkeloos zal verlopen, ondanks vele uren testen.

“We hebben constant jullie hulp nodig, en misschien ook een beetje van jullie geduld wanneer we problemen tegenkomen op de nieuwe generatie consoles”, aldus Rockstar, die daarmee de spelers eraan herinnert dat feedback gegeven kan worden via de supportpagina en via GTAOnline@rockstargames.com. “We hebben, uiteraard, de game uitvoerig getest, maar wij kunnen met een paar honderd medewerkers nooit hetzelfde bereiken als met enkele miljoenen gamers. Heb alstublieft begrip hiervoor, mocht je onverhoopt problemen tegenkomen. We zullen er hard aan werken om alle problemen die de kop op steken, te verhelpen, en doen er alles aan om de launch zo soepel mogelijk te laten verlopen”.

Rockstar voegde er nog aan toe dat het “aandachtig” naar de feedback zal blijven kijken. Ook beloofde ze dat de lang verwachte Heists er nogsteeds aankomen, en dat deze op alle platformen beschikbaar zullen wordern gesteld wanneer deze gereed zijn.