New Super Mario Bros. U krijgt een luxebehandeling

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
New Super Mario Bros. U krijgt een luxebehandeling

Afgelopen nacht in Nintendo Direct heeft Nintendo meer nieuws rond New Super Mario Bros. U naar buiten gebracht. Zo krijgt de game een luxebehandeling in de vorm van zowel een Deluxe Edition als een Ultimate Edition. Naast deze speciale edities laat de uitgever ook weten dat de game verschijnt op 11 januari 2019. 

Afgelopen nacht kwam Nintendo met het nieuws dat New Super Mario Bros. U een Deluxe Edition krijgt. Naast de volledige game kunnen we in deze bundel ook aan de slag met New Super Luigi U, een port van de versie die eerder op de Wii U verscheen. Naast het bericht over deze luxe-editie kwam de uitgever ook met meer details over de game zelf.

Zo liet het bedrijf weten dat we de 164 levels zowel alleen als in de coöperatieve modus kunnen voltooien met maximaal 4 spelers tegelijkertijd. Als tweede laat Nintendo weten dat we in deze titel ook aan de slag kunnen met Nabbit, Toadette en Isabelle (Animal Crossing). Elk van deze personages hebben hun eigen unieke vaardigheden.

Zo zal Nabbit tijdens een speelsessie geen schade oplopen. Toadette daarentegen kan dubbele sprongen doen en in Peachette veranderen dankzij een superkroon. Dat is echter nog niet alles. Het vriendinnetje van Toad kan verder ook langzaam zweven en met een boost voorkomen dat ze in een gat valt. Over de vaardigheden van Isabelle is buiten een trailer weinig bekend.

Super Mario Bros. U  Ultimate Edition

Naast de Deluxe Edition brengt Nintendo ook een Ultimate Edition uit. Deze speciale editie bevat een dock met de bekende personages uit de game. De Joy-Cons daarentegen zijn lichtgrijs met een Super Smash Bros.-patroon. Iedereen die deze editie op 16 november in huis haalt zal een downloadcode ontvangen. Dankzij deze code kunnen spelers al op 7 december aan de slag met New Super Mario Bros. U. Alle anderen zullen moeten wachten tot 11 januari 2019, want dan verschijnt de game voor iedereen.