Netflix teaset mogelijk tweede seizoen The Punisher

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Netflix teaset mogelijk tweede seizoen The Punisher

Ondanks de annuleringen van Iron Fist, Luke Cage en Daredevil, gaat The Punisher wel een tweede seizoen krijgen. In een video van de releases in januari zijn kort beelden te zien van een nieuw seizoen van de serie. Een releasedatum ontbreekt echter nog.

Het eerste seizoen van The Punisher dateert ondertussen uit 2017, maar sindsdien is het stil geweest rondom de avonturen van Frank Castle. Na de annuleringen van Iron Fist, Luke Cage en Daredevil leek een tweede seizoen onwaarschijnlijk. Ondanks dat toont een teaser voor januari toch een nieuw seizoen van de show. In een paar seconden zien we Frank in zijn busje, voorbereidend op wat lijkt op een nieuwe oorlog.

Ondanks dat het gaat over wat er in januari uitkomt, ontbreekt een releasedatum voor het nieuwe seizoen. De trailer laat enkel een ‘Coming Soon’ boodschap zien. Toch zal het ook voor Frank Castle waarschijnlijk het laatste seizoen zijn. Disney lijkt momenteel alle Marvel-series van Netflix af te halen. Het is dus maar de vraag hoe het met The Punisher en Jessica Jones gaat aflopen.