Netflix deelt video van Henry Cavill in The Witcher

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Netflix deelt video van Henry Cavill in The Witcher

Netflix heeft de eerste beelden onthuld van Henry Cavill als Geralt of Rivia uit de komende serie The Witcher. Dit werd onthuld via het Twitter-kanaal van Netflix met een korte video.

Netflix deelde een video van Cavill op zijn Twitter-kanaal met de tekst: “Get your first look at Henry Cavill in The Witcher”. Cavill zal in de serie te zien zijn als het hoofdpersonage Geralt of Rivia. Hij zal te zien zijn met de 17-jarige Freya Allan als Ciri, Anya Chalotra als Yennefer en Jodhi May als Koningin Calanthe. The Witcher is gebaseerd op de verhalen van Andrzej Sapkowski. In totaal zijn er acht boeken verschenen in de reeks. Diezelfde boeken zijn ook de basis geweest voor de The Witcher-spellen en -stripboeken.

The Witcher is een episch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia is een monsterjager die zijn plek in de wereld probeert te vinden. In zijn ogen zijn mensen erger dan monsters. Wanneer hij door het lot in aanraking komt met een machtige tovenaar en een jonge prinses met een duister geheim moeten ze met z’n drieën door het actierijke continent navigeren.

Voor zover bekend zal Netflix het eerste seizoen van de serie ergens in 2020 uitbrengen. Het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen en wordt op dit moment opgenomen in Oost-Europa.