Need for Speed lang weekend in closed beta

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Need for Speed lang weekend in closed beta

De closed beta van Need for Speed is vrijdag van start gegaan. Deelnemers van de beta op de Xbox One en PlayStation 4 hebben daar bericht over gehad van uitgever EA Games en kunnen de game tot maandagavond testen. Gamers melden op internetfora dat PlayStation 4-bezitters een pakket van 19 gigabyte moeten downloaden om achter het stuur te kunnen kruipen, aldus de site Wccftech.

Fans van de serie konden zich vanaf vorige maand inschrijven voor de beta. Het is onduidelijk of die er ook komt voor pc-bezitters. De beta is vooral bedoeld voor ontwikkelaar Ghost Games om ervoor te zorgen dat alles technisch goed verloopt. Door gamers van vrijdag tot maandagavond (18.00 uur Nederlandse tijd) aan de haal te laten gaan met de beta, kan Ghost Games de servers testen en kijken of alles op het gebied van infrastructuur en processen goed loopt.

Betatesters mogen van EA geen beelden maken van gameplay in de beta. Need for Speed, de 24e titel in de reeks, zal 3 november verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers moeten wachten tot begin volgend jaar.