Necromancer wordt uit de bèta van Diablo III gehaald

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Necromancer wordt uit de bèta van Diablo III gehaald

Iedereen die wel eens wat meekrijgt van game nieuws weet dat Diablo III al enige tijd in de schappen ligt en de bètafase al goed en wel achter de rug is, maar wie het nieuws omtrent Blizzard wat nauwer volgt, weet dat er op dit moment belangrijke nieuwe toevoegingen worden getest in een besloten bèta. De gelukkigen die toegang hebben tot deze server moeten het echter even zonder de nieuwe klasse Necromancer stellen.

Eind vorig jaar kregen we het bericht dat de Necromancer samen met andere elementen uit het eerste deel van de duivelse serie naar Diablo III komt. De Necromancer-klasse was inmiddels ook aan de beta van Diablo III toegevoegd, waar een select aantal spelers de nieuwe toevoegingen mag testdraaien. Een moderator van Blizzard heeft nu echter via Reddit laten weten dat de klasse voorlopig even uit de bèta verdwijnt. Wanneer de Necromancer terugkeert, is niet bekend.

De reden voor het verwijderen van de Diablo I-klasse uit de bèta wordt niet gegeven door de medewerker van Blizzard. Het kan zijn dat de ontwikkelaar wil dat spelers zich richten op andere nieuwe spelelementen. Ook is het mogelijk dat Blizzard nog grote veranderingen aan de klasse gaat doorvoeren en dat testen op dit moment daarom niet zoveel zin heeft.

Wanneer de Necromancer terugkomt naar de bèta of geïntroduceerd wordt in Diablo III voor het grote publiek, is nog niet bekend.