Necromancer bèta in Diablo III krijgt update, inhoud is nu bekend

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Necromancer bèta in Diablo III krijgt update, inhoud is nu bekend

Deze maand werden sommige spelers uitgenodigd om in een gesloten bèta in Diablo III onder andere een nieuwe class te testen, namelijk de Necromancer. Deze bèta ging begin april live en heeft nu een update gekregen, waarin Blizzard bepaalde dingen toevoegt en aanpast. De inhoud van deze patch is nu bekendgemaakt.

Blizzard heeft na het terugroepen van de class zelf blijkbaar niet stilgezeten. Met deze update worden bepaalde vaardigheden van de Necromancer veranderd. Corpse Explosion, bijvoorbeeld, richt nu 250% wapenschade aan in plaats van 150%. Daarnaast doet Army of the Dead met deze update geen 3.000% maar 12.000% damage. Een passieve vaardigheid is ook toegevoegd, waardoor Necromancers, die vanwege de talent Final Service niet sterven, vier secondes lang niet beschadigd kunnen worden.

Blizzard heeft er ook voor gezorgd dat Scythes en Phylacteries nu bij verkopers gekocht kunnen worden. Ook zijn er class sets voor Necromancers aan de bèta toegevoegd, die voorheen niet bestonden. Uiteindelijk zijn er nu ook Necromancer Set Dungeons beschikbaar. De tijdslimiet om deze Set Dungeons te voltooien is met de update verhoogd naar vijf minuten. De volledige details van de inhoud van de patch zijn te vinden op de website van Diablo III.