Naughty Dog begonnen met denken aan The Last of Us 2

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Naughty Dog begonnen met denken aan The Last of Us 2

Naughty Dog is begonnen met brainstormen over een mogelijk tweede deel van The Last of Us. Dit zegt community strategist Arne Meyer in gesprek met VideoGamer. Volgens hem zou het een slechte service zijn richting de fans als ze niet een tweede deel zouden overwegen.

“We doen er altijd goed aan om onze games sluitend te maken zodat we nooit verplicht zijn nog een deel te maken”, zegt Meyer. “Het komt erop neer dat we moeten kijken of er nog genoeg te vertellen valt in het universum en of we dat willen ontdekken. Het is ook belangrijk dat we het hele team gemotiveerd krijgen om een vervolg te maken. We zijn nu net begonnen met kijken of we aan al deze voorwaarden kunnen voldoen. Ik beloof geen nieuw deel, maar we zijn er absoluut mee bezig.”

Naughty Dog is klaar met het maken van de PS4-versie van The Last of Us die op 30 juli aanstaande moet verschijnen. De schrijver en regisseur van de game, Neil Druckman en Bruce Straley, zijn nu verder gegaan met Uncharted 4: A Thief’s End, die ergens in 2015 het levenslicht moet zien.