Nathan Fillion vroeg 343 om hem knapper te maken

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nathan Fillion vroeg 343 om hem knapper te maken

Voor velen van ons is het een droom om in een videogame te komen, maar voor weinige zal deze droom echt uitkomen. Toch zien we steeds meer acteurs in games verschijnen en steeds vaker ook in grote rollen. Nathan Fillion, acteur en opper-nerd, is één van die personen met een duidelijke aanwezigheid in Halo 5: Guardians. Dat was echter niet voldoende voor de acteur…

In Halo 5 zal Fillion opnieuw de rol van Spartan Edward Buck vervullen, maar dit keer ziet hij er nog beter uit dan in het echte leven. Dat heeft hij vooral te danken aan zijn grote mond, zo vertelt hij in een interview bij Jimmy Kimmel, de Amerikaanse late-night talkshow presentator.

Ik zei voor de grap toen ik bij 343 was: “Kunnen jullie er ook voor zorgen dat ik er iets beter uit zie dan dat ik daadwerkelijk ben?” Dus die gast achter de computer zei ‘Jep.’ en nu ben ik zo te zien in trailers en alles.

Nu zijn er mensen op Twitter die me berichten versturen van “Hey, er zit een gast in Halo 5 die op je lijkt, maar dan beter.”

Bekijk het hele fragment van het interview hierboven. Halo 5: Guardians is onze game van de maand en ligt vanaf 27 oktober in de winkels. Voor meer over de game lees je onze preview, hands-on of achtergrond artikelen.