Nathan Fillion hint naar onthulling Uncharted-film

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nathan Fillion hint naar onthulling Uncharted-film

Er wordt de laatste tijd flink gespeculeerd rondom de Uncharted-film. Acteur Nathan Fillion gooit nog eens wat extra olie op het vuur door een tweetal foto’s te plaatsen op Instagram. Op de foto’s zien we een datum staan en spullen die met Uncharted te maken kunnen hebben. 

Veel fans hopen er al tijden op en nu lijken dus alle hints in de juiste richting te wijzen. Acteur Nathan Fillion (door velen gezien als dé kandidaat voor Nathan Drake) plaatste een tweetal suggestieve foto’s op Instagram. Beide foto’s lijken echter een connectie te hebben met de Uncharted-games. Zo zien we op een foto rapper Drake met daaronder de tekst: Sic Parvis Magna. Wat vertaald betekend: Zo klein, zo groot. Deze term komt in de game voor.

Op de tweede foto vervolgens zien we allerlei objecten liggen, die een connectie kunnen hebben met de game. Zo zien we een landkaart, een vergrootglas en een boek met allerlei tekens in. Natuurlijk is het mogelijk dat het hier om heel ander nieuws gaat. Het is afwachten tot maandag, dan weten we wat Nathan Fillion bedoelt.

 

Sic Parvis Magna. 7/16/18

Een bericht gedeeld door Nathan Fillion (@nathanfillion) op

7/16/18

Een bericht gedeeld door Nathan Fillion (@nathanfillion) op