Nascar Heat 2 zal deze herfst uitkomen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nascar Heat 2 zal deze herfst uitkomen

Een jaar nadat Nascar Heat Revolution werd gemaakt door Monster Games, komen zij nu met een vervolg op de game dat de naam Nascar Heat 2 zal dragen. Voor fans van racegames is 12 september 2017 een datum om in de agenda te noteren, want dan zal Nascar Heat 2 uitgebracht worden door 704Games voor Xbox One, pc en Playstation 4.

De nieuwe game zal zich voornamelijk verbeteren op het gebied van carrièremodus en online gameplay, wat volgens de makers de nodige aandacht verdiende. “Daarnaast zal het een hele nieuwe look krijgen ten opzichte van de game van vorig jaar en een verbeterde overall ervaring zijn voor elke speler. Als laatste zal het een kijkje geven in de wereld van de echte Nascar rijders.” Zo beloofde de CEO van 704Games. Wie de ster op de cover van de game zal zijn is nog niet duidelijk, de uitgever zal dit bekend maken na de Monster Energy All-Star Race op 20 mei.

In de komende maanden zullen meer verbeterde en nieuwe features bekend worden gemaakt door de uitgever van de game, die volgens dezelfde CEO de fans omver zullen blazen.