Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy bundelt het hele verhaal samen

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy bundelt het hele verhaal samen

Bandai Namco heeft aangekondigd om het hele Naruto Shippuden-verhaal, dat eerder verteld is in vier verschillende games, te bundelen in één game. De Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy-bundel zal later dit jaar verschijnen.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy zal ervoor zorgen dat alle vier de voorgaande uitgaven van de Ultimate Ninja Storm-serie van vechtgames te spelen zijn, exclusief Generations en Revolution. De eerste drie games zullen een beetje geremasterd worden om ze op het niveau van de huidige game consoles te krijgen. Ultimate Ninja Storm 4 zal daarentegen aangeboden worden in zijn originele staat, met daarbij alle downloadbare content, inclusief de dit jaar uitgebrachte uitbreiding: Road To Boruto.

Naast de hierboven genoemde game komt Bandai Namco ook met de release van Trilogy, een digitale bundel met de eerste drie games, voor degene die Ultimate Ninja Storm 4 al in hun bezit hebben. De drie geremasterde games zullen uiteindelijk ook als standalone versies beschikbaar worden.

Beide games zullen deze zomer gelanceerd worden in Japan. Nederlandse fans zullen nog iets langer moeten wachten, namelijk tot de herfst.