Namco Bandai kondigt God Eater 3 aan

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Namco Bandai kondigt God Eater 3 aan

Namco Bandai heeft vandaag God Eater 3 aangekondigd. Dit nieuwste deel in de actie-RPG-serie werd aangekondigd middels een teaser trailer. Behalve het feit dat we wederom in de huid mogen kruipen van de God Eaters om het op te nemen tegen de monsterlijke Aragami, heeft Namco Bandai nog weinig informatie vrijgegeven over de game.

Uit de trailer van God Eater 3 kunnen we opmaken dat de game zich net als eerdere delen in de serie zal afspelen in een post-apocalyptische setting. Uit de beschrijving op Youtube valt bovendien op te maken dat een nieuwe, mysterieuze gebeurtenis de zaken in het God Eater-universum echter ernstig op zijn kop zet:

However, another mission is coming into focus; something is happening to the God Eaters and the line between light and dark has never been so thin. It’s time to start breaking free from the cursed shackles that bind the souls of the God Eaters as the battle rages on around them.

Fans van de God Eater-serie hebben even moeten wachten op een echt nieuw deel. God Eater 2 stamt immers alweer uit 2013. In 2015 konden we nog wel aan de slag met God Eater 2 Rage Burst, maar dat was een remake van God Eater 2. Wanneer we met God Eater 3 aan de slag kunnen en op welke platformen de game zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend.