N7 Day geeft nieuwe info over Mass Effect: Andromeda

archief
Jordy Nieuwenhuis op 20 januari 2020
N7 Day geeft nieuwe info over Mass Effect: Andromeda

Op deze N7 Day is er een hoop nieuwe informatie bekend geworden omtrent Mass Effect: Andromeda en de originele trilogie. Zo verscheen er een officiële trailer, is er gelekte box-art gevonden en zijn Mass Effect 2 en 3 vanaf nu backwards compatible op de Xbox One.

7 november is een speciale datum voor de Mass Effect-fans aangezien Bioware deze dag in 2012 heeft uitgeroepen tot N7 Day. Op deze dag viert Bioware samen met fans van de serie de mooie momenten die iedereen heeft beleefd in de originele Mass Effect trilogie.

Deze N7 Day is er echter meer informatie over Mass Effect: Andromeda naar boven gekomen. Na veel teases in de weken voorafgaand aan N7 day is er nu dan een officiële cinematic trailer uitgekomen. Daarnaast heeft Bioware bekend gemaakt dat Mass Effect 2 en 3 vanaf dit moment backwards compatible zijn voor de Xbox One.

Eerder vandaag zijn de eerste plaatjes van de box-art gelekt door de Amerikaanse winkel Best Buy. Wario64 was er op Twitter snel bij om deze plaatjes met ons te delen.

Aan het einde van de Mass Effect: Andromeda trailer wordt duidelijk dat er meer beelden van de game te zien zullen zijn op de The Game Awards van 1 december. Een officiële releasedatum is er nog niet op dit moment. Uit de trailer is te halen dat de game ergens in de lente van 2017 een release moet krijgen. Hou voor meer informatie omtrent Mass Effect: Andromeda Pixel Vault goed in de gaten.