Multiplayermodi Red Dead Online gelekt

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Multiplayermodi Red Dead Online gelekt

Beeld: Red Dead Redemption 2

Gisteren lekten de verschillende datums voor Red Dead Online uit en ook vandaag komen we weer wat nieuws te weten. De namen en omschrijvingen van de verschillende multiplayermodi zijn bekend. Tussen deze verschillende modi is er eentje die bijzonder opvalt. Red Dead Online krijgt een battle royale-modus!

Gisteren lieten we in een bericht weten dat sommige spelers vanaf vandaag aan de slag kunnen met Red Dead Online. Dat uitgelekte nieuws werd later ook officieel bevestigd via Twitter. Vandaag krijgen we opnieuw te maken met enkele lekken omtrent Red Dead Online. De verschillende multiplayermodi zijn namelijk bekend. De online component van Red Dead Redemption 2 zal bij de launch een totaal van vier modi bevatten.

Make It Count is een battle royale-modus waarin tweeëndertig spelers het tegen elkaar moeten opnemen. Net als voorgaande battle royale-games zijn er slechts een beperkt aantal wapens en wordt de cirkel steeds kleiner. Naast tal van verschillende soorten geweren zullen er ook werpmessen en een pijl en boog gebruikt kunnen worden. De namen van de drie gelekte mappen zijn Blackwater, Stillwater Creek en Tall Trees.

Most Wanted laat de spelers met de meeste kills stijgen op een leaderboard. Hoe hoger de speler staat in de rangschikking, hoe hoger de bounty op zijn hoofd wordt. Deze bounty kan dan weer door andere spelers ingelost worden. De maps heten Saint Denis, Tall Trees, Thieves Landing, Tumble Weed en Valentine.

Name Your Weapon is een free-for-all-modus met een vaste lijst aan wapens. Punten worden bepaald aan de hand van het wapen dat je gebruikt. Wapens die moeilijker te hanteren zijn, leveren daarbij meer punten op. Lanik Electrical, Tall Trees, Heartland Oil Fields, Fort Mercer en Annesburg zijn de speelbare maps in deze modus.

Team Shootout staat beter bekend onder de naam Team Deathmatch. Spelers kunnen maps als Saint Denis Docks en Bolger Glade verwachten in deze modus.

Daarnaast zijn er ook drie verschillende soorten races en enkele singleplayermissies gelekt. Spelers die in het bezit zijn van de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 kunnen vanaf 14:30 uur aan de slag met Red Dead Online.