Mortal Kombat X krijgt vier nieuwe personages

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mortal Kombat X krijgt vier nieuwe personages

Tijdens de Video Game Awards heeft Netherrealm Studios een nieuwe trailer vrijgegeven met daarin vier nieuwe personages voor Mortal Kombat X. Het Mortal Kombat X Kombat Pack 2 bevat onder andere de Xenomorph uit Alien en Leatherface uit Texas Chainsaw Massacre.

Sinds Mortal Kombat 9 Freddy Kruger introduceerde als een speelbaar personage, staan de poorten van Mortal Kombat open voor andere klassieke monsters en wezens uit bekende horrorfilms en -games.  Zo zagen we eerder al Jason Voorhees uit Friday the 13th en de Predator uit de gelijknamige film, maar daar kunnen we binnenkort twee nieuwe personages aan toevoegen. Tijdens de Video Game Awards werd aangekondigd dat we vier nieuwe vechters voor Mortal Kombat X kunnen verwachten. Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre, de Xenomorph uit Alien (met de krachten van Baraka) en Bo Rai Cho uit voorgaande Mortal Kombat-games. Een volledig nieuw personage genaamd Tri-Borg maakt ook zijn entree en is een combinatie van Cyrax, Sektor en de robotversie van Smoke.

Deze vier personages zullen het roster van Mortal Kombat X in het voorjaar van 2016 komen versterken. Hoeveel ze gaan kosten is niet duidelijk, maar de eerste Kombat Pack kostte 30 euro. Aannemelijk is dat het tweede pakket eenzelfde prijs zal hebben.