Monster Hunter-film heeft een releasedatum

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Monster Hunter-film heeft een releasedatum

In mei vorig jaar kregen we het nieuws dat Resident Evil-actrice Milla Jovovich meespeelt in de Monster Hunter-film. Wanneer de film verschijnt, wisten we tot vandaag niet. Sony Pictures brengt hier verandering in en kondigde de releasedatum aan. De film verschijnt op 4 september 2020 in de bioscopen. 

De verfilming van Monster Hunter vertelt het verhaal van een tweede wereld. In die wereld bevinden zich gevaarlijke en krachtige monsters en jagen ze iedereen met dodelijke precisie uit hun gebied. Wanneer Lt. Artemis (Jovovich) en haar trouwe soldaten deze wereld verkennen, komen ze voor een onvoorziene verrassing te staan. Al snel wordt deze verkenningstocht een gevecht op leven en dood. Na een tijdje ontmoet Artemis een mysterieuze man (Tony Jaa) die een manier kent om deze monsters te verslaan.

De cast bevat verder ook Tip “T.I.” Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Jin Au-Yeung en Ron Perlman. Voor de productie krijgt Paul W.S. Anderson assistentie van Robert Kulzer, Martin Moszkowicz, Jeremy Bolt en Dennis Berard. Hoe ze het ervan brengen, kunnen we volgend jaar september aanschouwen.