Monster Hunt maakt zijn opwachting in Hearthstone

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Monster Hunt maakt zijn opwachting in Hearthstone

Op 13 april gingen we voor het eerst aan de slag met de nieuwste uitbreiding voor Hearthstone: Witchwood. Het blijft hier echter niet bij. In een persbericht laat de ontwikkelaar namelijk weten dat ze op 26 april een nieuwe singleplayer-modus zullen toevoegen aan het spel. Dit met de naam Monster Hunt.

The Witchwood’s Monster Hunt is te vergelijken met de Dungeon Run-modus van de Kobolds and Catacombs-uitbreiding. In deze toevoeging moest je het opnemen tegen verscheidene eindbazen. Versloeg je deze, dan werd je beloond met schatkisten en normale kaarten. Die beloningen zorgden er op hun beurt dan weer voor dat je je deck kon vervolledigen.

Dat is deze keer wederom, maar dan met klein verschil. Bij deze uitbreiding kan je slechts gebruik maken van vier nieuwe personages. Elke held heeft zijn eigen speciale gave. Verder zullen er ook nieuwe beloningen beschikbaar zijn.

Wie Monster Hunt uitspeelt, zal het op het einde moeten opnemen tegen de aartsrivaal van dat specifieke personage. Versla je de rivalen van alle personages? Dan zal je het moeten opnemen tegen de grootste boosdoener en heks, Hagatha. Maak je haar een kopje kleiner, dan krijg je de speciale Witchwood-achterkant. Meer weten? Bekijk dan zeker het onderstaande filmpje.