Mogelijke animatieserie van Diablo in de maak

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mogelijke animatieserie van Diablo in de maak

Er komt mogelijk een Netflix-serie van de Blizzard-franchise Diablo. Dit lijkt per ongeluk gelekt te zijn door Andrew Cosby die volgens geruchten aangesteld is als schrijver van de serie. Dit deed hij via een tweet die inmiddels alweer verwijderd is.

Als we de tweet van Andrew Cosby moeten geloven komt er een animatieserie van de Diablo-franchise. In de tweet zegt Cosby dat hij kan bevestigen dat hij in de laatste besprekingen zit met onder andere Netflix om de serie uit te schrijven. Deze tweet is echter vrij snel na te zijn gepost alweer verwijderd. Een mogelijke officiële bekendmaking hiervan zal naar verwachting niet lang op zich laten wachten. Zo is het zeer waarschijnlijk dat er tijdens BlizzCon op 2 november meer bekendgemaakt wordt.

In het verleden heeft Andrew Cosby al verschillende successen geboekt. Zo is hij medeoprichter van Boom! Studios die stripboeken uitgeeft waaronder Warhammer 40K en The Woods. Daarnaast is hij ook succesvol geweest als medebedenker van de sci-fi show Eureka en is hij ook nog bezig om het script te schrijven van de Hellboy reboot samen met Christopher Golden en Mike Mignola.

Zoals al eerder gemeld is vanaf 2 november ook de Diablo 3: Eternal Collection beschikbaar voor Nintendo Switch. Deze bevat naast de game zelf ook alle DLC’s hebben met een speciaal The Legend of Zelda cosmetisch item.