Mogelijk nieuwe Valkyria Chronicles-game

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mogelijk nieuwe Valkyria Chronicles-game

Fans van de Valkyria Chronicles-serie zitten al een tijdje op het droge, maar er gloort hoop aan de horizon. Sega heeft onlangs een nieuwe naam laten registreren, die zich laat vertalen als een mogelijk nieuwe titel in de serie.

De Valkyria Chronicles-serie en haar fans in het westen hebben een niet al te beste relatie. Nadat het onbetwist uitstekende eerste deel goed genoeg wist te verkopen voor een vervolg, werd dat vervolg exclusief ontwikkeld en uitgebracht voor de PlayStation Portable. Het wist geen groot publiek aan te spreken en het derde deel in de serie werd niet naar het westen gebracht. De fans van Valkyria Chronicles hier in het westen zitten dus al sinds 2010 zonder een nieuw deel, maar daar zou verandering in kunnen komen. Sega heeft een naam laten vastleggen die aangeeft dat er mogelijk een vierde deel aan kan komen. Aoki Kakumei no Valkyria is de Japanse naam en vertaald in het Engels wordt dat Valkyria of the Blue Revolution.

Het kan natuurlijk zijn dat dit een volledig andere game is en als we spreken van een nieuwe Valkyria Chronicles-game is er geen enkele manier om te weten wat voor vorm de game zal krijgen. Een grote game voor de consoles of wederom een kleinere titel voor de handheld- of mobiele markt? Zodra er meer bekend is, lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.