Mogelijk nieuwe Tony Hawk-game voor next-gen consoles

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mogelijk nieuwe Tony Hawk-game voor next-gen consoles

Er is een kans dat er een nieuwe Tony Hawk-game gaat komen voor de PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Dit zegt de pro-skater zelf in een Reddit AMA. Na deze uitspraak weet hij niet hoe snel hij moet stoppen over het onderwerp.

In de AMA ging hij in op een groot aantal vragen, waaronder de vraag of we een nieuwe game met hem zelf in de hoofdrol konden verwachten. “Er is een kans dat we een game gaan krijgen op de nieuwe consoles”, aldus Hawk. “Tot die tijd lanceren we Tony Hawk: Shred Sessions voor de mobiele platformen. Deze moet binnenkort verschijnen. Ik vertel nu dingen die ik eigenlijk niet mag zeggen, dus ik hou erover op.”

Toch ging hij later nog wat dieper in op de materie. Op de vraag of een nieuwe Tony Hawk-game de besturing van Skate zou overnemen reageerde Hawk ontkennend. “Ik hou het liever bij de originele besturing. Dat is wat deze serie maakt tot wat het is. We moeten niet andere series gaan kopiëren, dat zouden onze fans ook niet willen.”

Hawk ging ook nog even in op wat hij vond van Skate. “Ik heb het nauwelijks gespeeld. Het is wel goed om te zien dat het genre dermate ver is gekomen dat we kunnen spreken van concurrentie. Ook heeft elke game met een nummer van de Pixies in de soundtrack bij mij een beentje voor.”