Mogelijk nieuwe dungeon in Twilight Princess HD

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mogelijk nieuwe dungeon in Twilight Princess HD

Het lijkt erop dat The Legend of Zelda: Twilight Princess HD een nieuwe dungeon zal krijgen, genaamd “The Cave of Twilight”. Deze informatie was op de Franse website van Amazon te lezen, waarna de info al snel weer verdween.

Het duurt niet lang meer voordat Twilight Princess HD verkrijgbaar is. Op de Franse versie van de online winkel Amazon werd de pagina van Twilight Princess HD geüpdatet met nieuwe informatie die blijkbaar nog niet verklapt mocht worden. De info werd al gauw weer verwijderd, maar niet voordat het internet zijn werk alweer had gedaan.

Volgens de Franse website zal Twilight Princess HD de volgende functies bevatten:

  • De Wolf Link-amiibo (die bij de game inbegrepen zit) zal toegang tot een exclusieve nieuwe dungeon geven. Deze dungeon zal “The Cave of Twilight” heten.
  • Andere amiibo zullen ook werkzaam zijn met Twilight Princess HD. De amiibo van Toon Link en Sheik kunnen Link genezen of voorzien van extra pijlen.
  • Twilight Princess HD zal een Hero Mode krijgen.
  • De Wii U GamePad zal voornamelijk gebruikt worden voor de inventory. Het wisselen van items zal niet langer betekenen dat de speler het spel moet onderbreken om andere items toe te wijzen aan de knoppen.
  • Zoals al bekend was, krijgt de game een visuele upgrade, net zoals The Wind Waker dat kreeg toen die game uitkwam voor de Nintendo Wii U.

Zoals hierboven al vermeld, is de informatie niet meer te vinden. Het is niet duidelijk waarom de informatie weer verwijderd is, maar er kan van uit gegaan worden dat deze informatie nog niet naar buiten had mogen komen. Tot die tijd is het beter deze informatie als gerucht te beschouwen, aangezien er nog geen officieel woord uit Nintendo is gekomen over de nieuwe features in de remake.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD zal exclusief voor de Nintendo Wii U uitkomen op 4 maart 2016.