Mogelijk een BioShock Collection op komst

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Mogelijk een BioShock Collection op komst

Een Zuid-Afrikaanse retailer genaamd Raru heeft mogelijk de komst van een BioShock Collection gelekt door de game op hun site te zetten. Volgens de desbetreffende retailer zou deze collectie op 27 november 2015 moeten verschijnen.

Raru, een online outlet gevestigd in Zuid-Afrika, is niet onbekend met het lekken van informatie. Zo maakten zij eerder bekend dat er amiibo aan zaten te komen van Jigglypuff, Greninja en een van Splatoon, door deze ineens op de site te plaatsen. Dit is nu ook het geval met de BioShock Collection. De retailer heeft de game, in combinatie met de releasedatum van 27 november 2015, op hun site gezet.

Het was eigenlijk sinds begin 2014 al onduidelijk of er überhaupt nog een BioShock game aan zat te komen, gezien de ontwikkelaar achter de serie, Irrational Games, destijds werd opgedoekt. Toch geeft retailer Raru de indicatie dat 2K Games, eerdere eigenaar van de ontwikkelaar, bezig is met een re-release van de games in vorm van een collectie, hoewel 2K Games dit nog niet heeft bevestigd. Toch zou een collection op zich niet raar zou zijn gezien de populariteit van de serie, maar ook gezien eerdere gelekte items van Raru later ook bevestigd werden. Mocht het waar zijn kunnen we in ieder geval over twee maanden weer opnieuw aan de slag met de serie.