Modern Warfare-trilogie naar last-gen consoles

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Modern Warfare-trilogie naar last-gen consoles

Terwijl spelers op de huidige generatie consoles het dit najaar moeten doen met Call of Duty 4: Modern Warfare, lijkt de vorige generatie consoles de complete trilogie te krijgen. Dit blijkt uit een vermelding van de Amerikaanse winkelketen Best Buy.

Call of Duty: Modern Warfare Trilogy 
 Pixel Vault

De bundel, simpelweg de Call of Duty: Modern Warfare Trilogy, zou al op 17 mei moeten verschijnen. Volgens de website van de Amerikaanse winkelketen zou het gaan om een bundel van drie discs bestaande uit Modern Warfare, Modern Warfare 2 (inclusief Stimulus Package DLC) en Modern Warfare 3. Deze bundel zou het schamele prijsje van 30 dollar met zich meekrijgen.

Hoewel Activision nog geen officiële aankondiging heeft gedaan van de bundel, lijkt het geen onrealistisch iets. Gezien de enorme populariteit van de Modern Warfare-serie en het grote aantal spelers dat nog steeds last-gen speelt, is dit een simpele manier om extra geld binnen te halen. Mocht er een bevestiging komen van de bundel, of mocht deze naar Europa komen, dan lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.