Mobiele game Westworld vanaf vandaag beschikbaar

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Mobiele game Westworld vanaf vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is de mobiele game Westworld beschikbaar. Om dit te vieren heeft ontwikkelaar Behaviour Interactive een lanceringstrailer onthuld. De game is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie. 

In de Westworld-game nemen spelers de rol aan van een van de medewerkers in het pretpark. Als host krijg je de opdracht om de verlangens van de bezoekers te vervullen. De game is gebaseerd op de Westworld televisieserie die momenteel op HBO wordt uitgezonden. Er zullen locaties, gebeurtenissen maar ook personages uit het eerste seizoen hun opwachting maken in de game. Later is het ook mogelijk om onderdelen uit seizoen twee vrij te spelen.

In de trailer is onder andere te zien dat de personages Maeve en Dolores hun opwachting maken en dat verhalen op meerdere plekken plaats kunnen vinden. Dit houdt in dat de verhalen telkens anders kunnen aflopen.

In de tv-serie Westworld is een futuristisch pretpark gebouwd met als thema het Wilde Westen. In dit pretpark lopen androïden rond die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Deze moeten de gasten vermaken door mee te helpen aan verhaallijnen of om duistere verlangens van de gasten te vervullen. Echter worden de androïden zelfbewust en lijkt het helemaal uit de hand te lopen.