MOBA-game Paragon stopt in april

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
MOBA-game Paragon stopt in april

Epic Games heeft aangekondigd dat de MOBA-game Paragon uit de lucht wordt gehaald op 26 april. Volgens de studio heeft de game te weinig spelers om nog rendabel te zijn.

Paragon-spelers die geld hebben uitgegeven aan het spel hoeven echter niet te treuren, want Epic Games gaat iedere Paragon-speler zijn geld terug geven. Dit komt niet als een grote schok, want de game is officieel nooit gereleased. De game was sinds 2016 in Early Access en was vorig jaar in open bèta. De founder’s packs die gedurende deze periode beschikbaar waren, kostten 19,99 tot 99,99 euro.

Epic Games laat via een blogpost weten dat het een moeilijke beslissing was om Paragon uit de lucht te halen en dat er veel interne discussies aan vooraf gingen. Ook biedt Epic Games in de blogpost haar excuses aan, omdat het team de belofte van Paragon niet waar heeft kunnen maken.

We have failed you — despite the team’s incredibly hard work — and we’re sorry. – Epic Games

Om je geld terug te krijgen als je in Paragon hebt geïnvesteerd, moet je via Epic je account linken als je op een console speelde. Vervolgens ga je naar deze link en volg je de stappen.