Mislukte Samus-Amiibo verkocht voor $2500

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mislukte Samus-Amiibo verkocht voor $2500

Een Amiibo van Samus Aran met een productiefout heeft een bedrag van $2500 opgeleverd op Ebay. Een kleine oplage van de Samus Aran Amiibo’s is mislukt en heeft de kenmerkende productiefout van twee armkanonnen in plaats van één.

Het is maar waar je je geld aan uit wil geven, maar blijkbaar gaat sommige fans niets te ver: Nintendo heeft sinds kort haar Amiibo-lijn uitgegeven en in de tweede “wave” van beeldjes zit gaming’s meest bekende vrouwelijke ruimtepremie-jager Samus Aran. Tijdens de productie is er duidelijk iets mis gegaan, want in de winkels heeft een klein aantal van alle Samus Aran Amiibo’s twee armen in de vorm van kanonnen in plaats van alleen haar traditionele rechterarm. Een verkoper zette de Amiibo te koop op Ebay en na 75 biedingen heeft het beeldje $2500 opgeleverd. Winkelwaarde: $12,99.

amiibo_metroid_defect

Hoewel de kans uitermate klein is, kan het zich misschien lonen om binnenkort eens een kijkje te nemen tussen de Samus Aran Amiibo’s wanneer ze verkrijgbaar is in de Nederlandse winkels.