Minecraft Story Mode Episode 1 gratis te downloaden

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Minecraft Story Mode Episode 1 gratis te downloaden

De eerste episode van Telltale’s Minecraft Story Mode is gratis te downloaden voor alle platformen waarop de game is verschenen. Op dit moment moeten alleen Europese PlayStation-gebruikers nog even wachten op de gratis episode. Voor hen zal de game op zeer korte termijn gratis beschikbaar zijn.

Minecraft Story Mode is een game waarbij spelers een verhaal volgen waarbij de uitkomst wordt bepaald door de keuzes die gamers onderweg maken. De game vertelt het verhaal van Jesse. Deze antiheld kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn en gaat samen met zijn varkentje Reuben op pad door de wereld van Minecraft.

In de eerste aflevering doet Jesse met zijn vrienden mee aan een bouwcompetitie. Deze wedstrijd verliezen ze elk jaar van een rivaliserend team. Dit jaar lijkt alles anders en lijkt Jesse te gaan winnen. Het rivaliserende team steekt hier een stokje voor en hier begint het verhaal van maar liefst acht afleveringen.

Minecraft: Story Mode The Order of the Stone is dus vanaf nu gratis te downloaden voor iOS, Android, Xbox One, Xbox 360 en pc. De PlayStation 3- en PlayStation 4-versie volgen snel. Ga jij de aflevering downloaden? Laat het ons weten in de comments!