Mighty No. 9 is ‘gold’

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mighty No. 9 is ‘gold’

Het lijkt erop dat Mighty No. 9 de release van “het voorjaar 2015” zal gaan halen. In een video waarin geestelijke vader Keiji Inafune iedereen een gelukkig nieuwjaar wenst, heeft hij ook laten weten dat de game klaar is en dat men alleen nog werkt aan de ports naar alle systemen.

De video van Comcept werd eerst gestuurd naar alle ‘Backers’ van de Kickstarter, waarna de video voor iedereen te bekijken was. In de video wenst Inafune iedereen een gelukkig nieuwjaar en vertelde dat de game niet lang meer op zich zal laten wachten. De deadline van het voorjaar 2015 zal behaald worden, al moet er nog hard gewerkt worden om alle ports in orde te krijgen.

Hier bij Comcept kunnen we niet wachten totdat iedereen de game kan spelen en de frustratie kan ervaren wanneer men de game probeert uit te spelen. De game is op dit punt helemaal klaar en we zijn alleen nog bezig met de ports van de game en de promotie. Wij zullen de komende weken nog lange dagen moeten werken om het voor elkaar te krijgen, maar we willen iedereen bedanken voor alle steun.

Mighty No. 9 heeft het een en ander goed te maken. Mighty No. 9 was naast Broken Age van Double Fine en Wasteland 2 van InXile één van de grote successen op Kickstarter. Veel fans vonden Broken Age tegenvallen en de reacties op de gameplay video’s van Mighty No. 9 zijn tot nu toe maar lauw. De game zal de hooggespannen verwachtingen waar proberen te maken wanneer de game over een maand of twee uitkomt.