Middle-Earth: Shadow of War krijgt een story trailer

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Middle-Earth: Shadow of War krijgt een story trailer

Vlak voor de E3 worden er altijd wel een paar trailers vrijgegeven. Zo ook voor Middle-Earth: Shadow of War. In de nieuwste trailer van de game leren we meer over het verhaal.

Onlangs werd al bekendgemaakt dat de game uitgesteld is naar 10 oktober. Om de hype toch een beetje gaande te houden en de aandacht op de game te vestigen, leren we nu meer over het verhaal. In de trailer zien we flashbacks uit het eerste deel. We zien opnieuw de vrouw van Tallion en zijn zoon. Ook wordt het duidelijk dat Tallion de befaamde ring in handen krijgt. Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen wordt in de trailer niet heel erg duidelijk.

Wat Warner Bros wel heel duidelijk naar voren brengt, is dat er een oorlog gevoerd wordt. Zo zien we dat de speler een leger op moet bouwen en vangen we alvast een glimp op van een heroïsch gevecht tussen orcs, monsters en andere mensen. Opvallend hierbij is dat het leger van Tallion vooral uit orcs bestaat. Tot slot lijkt het erop dat er in dit nieuwste deel een aantal flinke eindbazen zitten. Zo zien we al een gevecht tussen de protagonist en een gigantische spin, maar maken ook draken en andere grote monsters hun opwachting in de trailer.

Ben je nou benieuwd geworden naar de game en wil je nog meer te weten komen? Dat kan tijdens de E3. Warner Bros heeft aangegeven dat ze meer content laten zien tijdens de gamebeurs. Wanneer er nieuwe beelden zijn, zie je die uiteraard op Pixel Vault!