Microsoft opent vacature voor nieuwe Halo-game

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Microsoft opent vacature voor nieuwe Halo-game

Op de Amerikaanse site van Microsoft is een vacature online gezet waaruit blijkt dat het bedrijf voor 343 Industries op zoek is naar een nieuwe senior producer voor de ontwikkeling van één of meerdere projecten binnen het Halo-universum.

Het project zal door 343 Industries en een andere partij worden ontwikkeld, zo staat in de vacature. 343 Industries is een door Microsoft opgerichte ontwikkelingsstudio die puur is gericht op het onderhouden van de Halo-serie. Over de andere partij die mee zal werken aan het project is nog niets bekend.

In de taakomschrijving voor de gezochte werknemer staat dat hij of zij de productiviteit van de andere partij moet garanderen en moeiteloos moet kunnen laveren tussen interne en externe partijen voor de ontwikkeling van niet nader genoemde projecten. Ook moet de kandidaat verstand hebben van ‘current gen’-consoles, waarmee Microsoft waarschijnlijk doelt op zijn Xbox One. Daarnaast moet de nieuwe senior producer ervoor zorgen dat de nieuwe game ‘leuk’ is en op tijd verschijnt.